Sitter här med helgens första öl...

En Mariestads Prima Lager på flaska, tydligen nån ny sort. God som fan är den iaf. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig vacker, sen bär det iväg ut på nån krog för några fler öl. En liten runda på Söder, med trevligt sällskap och gott att dricka. Steffe är nog på väg in till stan vid det här laget, men han får tala om vart han tar vägen så att vi vet vart vi ska mötas upp. Nej nu är Madde klar i badrummet, så nu är det min tur. Sup och svälj, trevlig helg!

Veckans sista arbetsdag

Otroligt skönt med en kortvecka, och tillhörande långhelg. Slutar 15.30 idag, börjar först 07.30 på måndag. Orkar inte räkna hur många timmars ledighet det blir, men det ska bli riktigt nice iaf. Känns som att det behövs. Undrar hur min sambo jobbar? Ja just det, hon ska jobba på fredag....HAHAHAHA

Hur tänker ungdomar?

Enligt en undersökning så anser en femtedel av ungdomar mellan 15-25, att tjejer som klär sig utmanande får skylla sig själva om dom blir våldtagna. Ehhhh....va? Jag vet inte om jag ska bli rädd eller förbannad, kanske ska gardera mig och bli både rädd och förbannad. Och väldigt konfunderad. Vad har fått dessa ungdomar att ha denna syn? Vilket jävla klimat lever vi i egentligen? Då det finns folk som skriver bättre än jag, så länkar jag till en text skriven av Malin Wollin.

Hmmm efter att ha provat länken själv, så visar den sig inte fungera. Länkjävelhelvete. Men leta gärna rätt på den själv, på Aftonbladet.

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig

Inte för att det var någonting speciellt inplanerat, men jag hade inte räknat med att komma hem först nu. Var förvisso hemma efter jobbet, hann med att käka, diska och duscha. Men när jag kom hem så mötte jag min sambo i dörren (nästan iaf), hon skulle gå och möta en kompis och fika i Ivar Lo-parken. Jag var så välkommen dit när jag ätit, maten stod på bordet och väntade. Tack älskling! Men det kändes inte som jag pallade det, ville nog vara hemma hos katterna istället. Men sen kom jag på att jag hade två brev som var tvungna att postas idag (helst igår typ), så det var ju bara att ta sig ut igen. När jag då ändå var ute så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå och möta upp dom, det var ju trots allt kalasväder ute. När sen Mias kille ringde och tyckte att dom skulle äta ute nånstans, så blev det ju så att vi hakade på. Ja jag vet att jag redan hade ätit, men vafan. Så det avlades ett besök på "våran" kinarestaurang, alltid lika gott. Trevligt att träffa killen också, vilket jag inte hade gjort innan. Jaja resultatet av eftermiddagen/kvällen blev riktigt lyckat iaf, och det är ju huvudsaken.

Kanske skulle lägga upp lite andra bilder...

...från våran lördagskväll i Uppsala. Inte bara på bandet, det var ju faktiskt "vanligt" folk där också. Och så vi förstås.

Det började lugnt...

   

Lite Guitar Hero, och nåt jäkla bongotrumskör...

     

Och sist men inte minst, bilderna från Krom...

           

  Hur tänkte dom här?

  Robban, Madde & Gary

Här kommer då lite bilder från Treat...

...på Krom i Uppsala 26/4. Återigen, en kanonspelning.

                         

Jag har nog inte återhämtat mig än...

Riktigt segt idag, misstänker att det är sviterna från helgens utsvävningar som ligger kvar och spökar. Hoppade i säng relativt tidigt igår, men har vaknat ett antal ggr inatt. Så det har varit en konstig natt, och det känns nu. Hoppas att det ordnar upp sig under dagen, annars blir det inte kul att vara på jobbet idag.

Inte kaxig idag alltså

Satan så sliten jag är idag, och törstig som en flodhäst eller nåt. Vi var ju i Uppsala igår och såg Treat, grymt bra. Som vanligt kan nog tilläggas. Det var en riktigt kul vistelse i Uppsala, och det måste jag tacka värdparet för. Tack till Maggan och Jonny för en kalaslördag! Våran plan var att komma iväg tidigt idag, vi ville ju hem till katterna, och det lyckades vi allt med. Vi lämnade U-a C 11.35, hemma i lägenheten runt 12.30. Men man mår ju som man förtjänar, hualigen är allt jag kan säga. Gav katterna mat, sen var det sängen som gällde. I några timmar, men jag vette fan om det hjälpte nåt. Sen blev det lite handla på ICA, sen vidare till pizzerian för middagsinköp. Så det har inte blivit många knop gjorda här idag. Det kommer lite bilder från igår senare.

Stackars katter...

...som hela tiden måste agera motiv åt oss. Kan ju säga att dom inte gillar kameran, inte ens lite. Men här kommer några bilder på sötnosarna.

   

Inte helt kry

Jag känner mig inte helt ok alltså, det rinner ur näsan och halsen kliar. Irriterande som fan. Hoppas att det går att kurera med lite alkohol, så att man pallar med kvällen. Sov bort nästan hela förmiddagen, klev upp vid 11-snåret. Då ville lillkatten ha mat, och då gäller det att passa på innan hon ångrar sig. Har fått i mig lite frukost, sitter nu med kaffet i hand och knappar på tangenterna här. Har även lagt in lite bilder som låg på minneskortet, ville ju tömma det innan vi åker. Bilder kommer sen, om det finns nåt som är värt att visa. Hooooj...

När en kille är riktig förkyld...

Förkyld är just vad jag börjar bli, eller jag kanske ska säga är. Fort som fan gick det också. Började känna av det lite igår, och nu blir det bara värre och värre. Jävligt bra utsikter för morgondagen. Får nog försöka peta i mig diverse piller, se om det hjälper. Rosenrot ska tydligen vara bra, och nåt skit för bihålorna har vi tydligen också. Imorgon får det nog bli en whiskey eller två, då borde jag klara kvällen iaf. Vad som händer sen skiter jag ärligt talat i, blir jag sjuk så blir jag. Nu är det dags för sömn. Natti natti!

Ingen badminton imorgon

Lite surt, men ändå rätt skönt. Dels för att vi ska iväg till Uppsala, men framför allt för att jag har tokont i min armbåge. Detta är anledningen till att vi skippar det imorgon, kan nog vara bra med lite vila. Det lär ju inte bli bättre om jag inte låter den vila nångång. Borde nog gå iväg till läkare så att dom får titta på den, men det suger ju. Dom hittar säkert inget fel ändå, och då har man kastat både tid och pengar i sjön. Sen hoppas man ju att det ska gå över av sig självt, jo men tjena liksom. Typ enda gången jag är optimist....haha. Whatever, vila blir det iaf.

Treat i Uppsala imorgon

Ska bli riktigt kul att se dom igen, trots att det bara är två veckor sen sist. Stället i Uppsla, Krom, är betydligt bättre än Harry´s, det var iaf skitbra när Hellfueled spelade där. Vi ska möta upp Maggan, tror jag iaf, vid fyrasnåret, sen blir det till att börja inta dom starka dryckerna. Återkommer med betyg och omdöme efter helgen, typ när jag är som folk igen....haha. Funderar nu på att svepa i mig groggen och hoppa in i duschen....hmmm. Ska sätta batteriet till kameran på laddning, så att det är fullt och redo för nya bilder imorgon.

Börjar slarva med bloggandet...

Kan ju gärna inte påstå att jag varit direkt aktiv här den senaste tiden, och när jag väl är det så skriver jag visst om tvättstugan i tid och otid...hehe. Men allvarligt, jag känner ingen inspiration längre. Kan det vara så att bloggandet var en fluga för min del, eller är jag inne i en kass period bara? Har dessvärre inget bra svar. Men jag känner att nånting måste skrivas för att behålla de få stackars läsare jag har, eller kanske för att hålla det lite levande så att jag inte glömmer bort det. Ska försöka bli bättre...


Ska aldrig prova nåt nytt igen...

Idag så fick jag för mig att prova en ny maträtt på kinarestaurangen, något jag aldrig ätit förut. Det var en dum idé, smakade inte alls gott. Så i fortsättningen ska jag ta nåt som jag ätit innan, så att jag vet vad jag får.

Nya sängkläder...

Det köpte vi i lördags på IKEA, och nu ska dom invigas. Hoppas att dom är sköna, annars kan det hända att jag blir sur. Men jag undrar vad det är för idiot som har konstruerat dom, och många andra också för den delen. Det finns ju inga hål högst upp på dom, så det blir ju väldigt bökigt att få in täcket. Nu får man vända dom ut och in, och på det sättet lirka in täcket. Skulle vilja ta ett snack med den som kom på detta.

Äntligen är tvätten klar

Fy vad jag ogillar tvättstugan, det här med att behöva boka tid och låsa upp sig under ett antal timmar. Borde köpa oss en egen tvättmaskin, då kan man ju tvätta när andan faller på och det finns lite tid över. Ska man ändå vara hemma så är det ju bara att kasta i en maskin och köra igång. Problemet är att just en tvättmaskin inte står högst upp på prioriteringslistan, det finns ju roligare saker att köpa. Jag vet att vi är korkade, men va faan. Jaja det är iaf skönt när skiten är gjort.

Trött...

...i både kropp och knopp. Detta "dumma" Wii-spelande tar hårt på kroppen, nån form av träningsvärk alternativt utmattning i klena muskler. Det i sin tur leder till vanlig trötthet tack vare att man inte kan gå och lägga sig i tid. Kan ju inte sluta när det går dåligt, man måste ju spela lite till så att man kan sluta efter en bra omgång. Och går det sen bra, då kanske det går ändå bättre om jag spelar en gång till. Snacka om ond cirkel. Men idag blir det tv-spelsfritt här hemma, det har jag bestämt. Funderar på att gå och duscha, kanske kolla lite fotboll eller också går jag och lägger mig och läser (läs somnar). Steg ett är iaf att slita mig härifrån och ta mig in i badrummet....

En riktig skitmåndag...

Skönt att den snart är avklarad, och man får åka hem. Det är som vanligt mycket att göra på måndagar, då jag får städa upp efter min kollega som körde veckan innan. Likadant varje gång. Orkar inte säga åt honom, för han skiter typ i allt. Gör det han absolut måste, inte ett uns mer. Det är iofs knappt att han gör allt han borde heller. En riktigt lat jäkel är det. Jag försöker komma med små pikar med jämna mellanrum, men det hjälper inte. Vet inte om det är så att det inte fastnar, eller om han bara skiter i det. Rätt så tröttsamt är det iaf, men det är bara att bita ihop och sköta mitt. Sånt beteende brukar straffa sig till slut.

Tack Trouble!

Jag vill tacka lillkatten för att hon väckte mig imorse, för jag har inget som helst minne av att klockan har ringt. Jag vaknade av att hon höll på och lekte med sin råtta i sängen, och att mitt ben råkade komma ivägen. Jag undrade vad hon gjorde uppe, hon brukar ju sova tills jag går upp annars. Tittade till på klockan, ojojoj jag skulle visst gått upp för en halvtimme sen. Jag hann íaf i tid till jobbet, tog bara ett senare tåg. Så det kan nog bli tal om en liten belöning till henne...


Glömde jag säga det?

Nu är IKEA-trippen avklarad, och sängen är utbytt. Denna gången tog vi två 80-madrasser istället för en 160-madrass, vilket var tanken när vi köpte sängen första gången. Men av nån outgrundlig anledning så kom vi hemsläpandes på ett stort as till madrass iaf, snacka om hjärnsläpp. Nu blev det också som så att vi köpte olika hårdhet på madrasserna, då vi faktiskt har lite olika smak gällande den biten. Men vilken jäkla skillnad, snacka om att det verkligen var fel på den andra sängen. Inatt har vi båda sovit riktigt skönt. Det är iaf nice att ha det gjort.

Trekanten

Idag var vi vid Trekanten och promenerade, självklart togs det lite bilder också. För er som inte vet så ligger det vid Liljeholmen. Otroligt härligt väder idag, ångrar bara att vi inte tog oss upp ur sängen tidigare för att komma iväg. Men å andra sidan så var det rätt skönt att sova också...haha. När vi hade gått runt sjön, vilket tog lite tid med tanke på allt fotograferande, så var det dags för årets första fika utomhus. En liten kaffestuga stod där och bara väntade på oss, och liksom skrek att vi skulle komma dit och ta en kaffe. Jag menar, vem kan motstå ett sådant lockrop en vacker vårdag? Inte vi iaf, så med solen i ansiktet och muggen i handen satt vi där och slappade en stund. Riktigt nice var det.

           

Tvättstugan

Fan vad jag hatar att tvätta. Det är snart dags att köpa en egen tvättmaskin, så att man kan tvätta när man vill. Att som nu behöva boka upp sig för x antal timmar för att få rena kläder, det suger verkligen. Men det är skönt när det väl är klart.

Vilka jävla sopor man jobbar med...

Helt otroligt, den ena värre än den andra. Två pallar ska iväg till ett ställe, vilket killen som kör bilen har vetat om sedan i förmiddags. Ca 40 minuter innan slutedags så blir han påmind om dom, då han glömt bort, alternativt skitit i dom. Det sistnämnda tror jag på. Men han har fått för sig att åka hem tidigare, så det har han ju inte tid med. Han frågar mig, nej jag har inte tid svarar jag då. Han går vidare, och får till slut napp. Men den killen hittar ju inte riktigt säger han, så han kommer till mig och beklagar sig och tycker synd om sig själv. Ojojoj tänk om han får leta så att han inte hinner hem i tid, eller om han får vänta på det här stället. Det slutar med att det blir JAG som får åka iväg med dessa pallar. Kul som fan, men nu är det krig. Tur att det är fredag nu, så att man får lugna ner sig under helgen. Grrrr...

Jag har nu mejlat Glocalnet

Jag kom rätt nyligen på att jag har ett abonemang hos dom som jag inte använt på typ 7-8 år, ett gammalt hederligt internetabonemang för telefonmodem. Hahaha det var tider det. Räkningen betalas årsvis, så den glöms lätt bort. P.g.a. detta så har jag inte gjort någon adressändring till dom, fastän det är närmare två år sedan jag flyttade. Då det slog mig att det borde komma en räkning nångång nu på våren, så kanske det vore dags att fixa detta. Så nu har jag mejlat till deras kundtjänst och gjort en adressändring, och på samma gång även sagt upp abonemanget. Visst är jag duktig...hehe. Jag provade faktiskt att ringa dom först, jag brukar föredra att prata med dom så att allt blir rätt. Men då jag hamnade i telefonkön from hell så gav jag upp det ganska snabbt. Så nu får vi se hur det går, om dom fått mina uppgifter och om dom bryr sig. Jag kan bara hoppas...

Så var det fredag igen...

Sitter här på jobbet och filurar lite, funderar på att fortsätta göra skäl för lönen. Jaja det är skönt med ett litet avbräck såhär ibland, man måste ju få kvarta också...;) Vad händer idag då? Jo det ska jag tala om, tvättstugan är det som gäller ikväll. Klockan 19.00 är det dags att fixa rena kläder. Vad är det för en jävla tid undrar ni säkert, en fredagkväll? Den tanken har slagit mig också, men det var den enda tiden som fanns, och som passade in. Vi har ju faktiskt varsitt jobb att sköta också. Sen är det bara att ladda inför badmintonspelet imorgon, och efter det så blir det IKEA. Förra helgen gick ju sådär, lite för mycket bakis då. Så äntligen ska sängen bytas ut. Nu ska jag gå och fortsätta jobba.

Det gick väl sådär...

Snacka om blandade resultat, från skapligt till skitdåligt. Men jag spöade min älskling, iaf i början. Bowlingen gick rätt bra dom första serierna, sen gick vi över till golf och där gick det skitbra. 5 under par på nio hål, det får jag allt vara nöjd med. Tennisen däremot ska vi tala tyst om, likaså dom avslutande serierna i bowlingen. Men i det stora hela en ganska bra spelkväll. Nu ska det sovas lite. Natti natti bloggen!

Nu ska hon få stryk...

Jag har haft en bra känsla hela dagen, nåt är på gång liksom. Nu ska det bli kross, ja hon ska bara krossas nu ikväll. Jag ska inte ge henne en enda chans, inte ens ett litet halmstrå ska hon få. Hon ska bli så totalt tillplattad att hon borde skämmas sen, jag menar hon kunde väl ha stått upp bättre.

För er som inte vet vad jag snackar om. Jag pratar om min sambo, och hur hon ska bli förnedrad i Wii sport. Jag har inte lyckats hittills, men nångång ska ju bli den första. Inte sant?


Hemma på min gata...

Fy satan så tråkig den ser ut...



...och den är inte mycket bättre på sommaren heller.

Lite färg i ett annars gråtrist Stockholm

Körsbärsträden i Kungsträdgården blommar nu, och då var vi självklart "tvungna" att gå dit och ta några bilder. Det positiva i kråksången är att vi fick en liten promenad (ja jag menade verkligen gå när jag skrev det), både dit och hem. Lägger upp lite bildbevis...

     

Rulltårta...

med grädde och lite O´boy på, det har jag ätit nu. Å fy fan vad jag inte mår bra längre. Det är nästan så att kaffet också är äckligt, men bara nästan. Undrar om jag skulle må bättre om jag nöjde mig med en bit, nu blev det TRE. Rätt så stora också, med mängder av grädde till. Så jag kanske får skylla mig själv. Men nu ska kaffet drickas upp, sen är det disken som gäller.

Jag bara måste...

Det har varit mycket om Engla på sistonde, av förklarliga skäl. Men jag tänkte lägga upp lite bilder som är något roligare, eller dom är iaf söta. Våra små katter kommer inte undan den dumma kameran....haha.

     


Vårat ljus till Engla...

Tog en liten bild på ljuset vi tände för att hedra Englas minne. Jag hoppas att så många som möjligt tog tillfället i akt att tända ett ljus, en liten uppoffring med så stor betydelse...

image75

Blåst på konfekten...

När jag pratade med min sambo tidigare idag, så sa hon att hon var sugen på nåt gott. Typ sockerkaka eller rulltårta med grädde, iaf nåt åt det hållet. Inte för att jag var speciellt sugen innan, men när hon snackade sådär så kändes det som att det skulle bli riktigt gott. Sen har ju suget bara blivit starkare och starkare, och jag såg fram emot en stor bit "smaskens" med grädde. Men vad fan händer? Jo hon är inte sugen längre!!!!! VA? Hur kan man luras så? Fruktansvärt elakt måste jag säga. Och till alla er lustigkurrar som tänker skriva att jag får väl baka själv.... Fuck off! Det lär aldrig hända, det skulle jag inte våga smaka ens. Längtar och lider här i soffan....:(


Som jag skrev tidigare...

Ett Nintendo Wii är nu inköpt, detta skedde igår. Från stora påtryckningar från min sambo ska tilläggas, hon var mer på än mig faktiskt. Det är inte ofta det händer, iaf inte gällande tekniska prylar. Så söndagskvällen ägnades åt spelande, spelande och lite mer spelande. Wii sport är det som gäller. Efter dusch här snart, så blir det till att fortsätta. Riktigt skoj är det, men otränad som jag är så tar det styggt på kroppen...haha.


Tänd ett ljus för Engla!

Måndag den 14 april klockan 21.00 tänder vi ett ljus i våra fönster, för Engla och hennes familj. Sprid detta till alla ni känner, så att många fönster får lysa för Engla.

image74


Engla

En liten flicka, så ung och så oskyldig
hon finns ej längre hos oss
Dom onda krafterna henne drabbade
hoppas hon har det bättre nu
Ingen kan förstå, ingen vill förstå
hur kunde det hända
Så mycket känslor, så många tårar
hur kan man gå vidare
Många och stora kramar jag skänker
till de som berörs mest

Det är inget rim, förmodligen inte ens bra. Men det är iaf något. Jag vet att jag är tjatig, men jag kan inte släppa detta, och jag vet inte vad jag ska skriva. Men något bara något, det lilla kanske är tillräckligt.

Så kom beskedet ingen ville ha...

Den 42-åriga lastbilschauffören har idag erkänt mordet på 10-åriga Engla, samt pekat ut vart kroppen fanns. Jag antar att beskedet att Engla är död inte kommer som någon större överraskning, då hon trots allt varit försvunnen i över en vecka. Men samtidigt har man ju hoppats på att hon var vid liv, att någon "bara" kidnappat henne. Det är så fruktansvärt tragiskt att jag knappt finner ord. Alltså, hur kan man göra något sådant mot någon, och i synnerhet ett litet barn? Hur mycket ondska har man i sig för att kunna agera så? Frågorna är många, men svaren är få. Det är en skrämmande värld vi lever i, det kan man inte blunda för. Att sen detta verkar leda till att mordet på Pernilla som skedde i Falun 2000 kan klaras upp, det får man väl se som en ren lyckträff. Skönt dock för dom anhöriga att få ett slut, så att dom kan gå vidare i sorgearbetet.

Jag lider verkligen med Englas familj, jag tror inte det går att förstå vad dom tvingats gå igenom. Men mitt i allt elände så måste det vara nån form av befrielse att ändå fått svar på alla frågor, även om det inte var svaren dom ville få. Jag hoppas dom klarar att gå vidare efter detta, att dom får all tänkbar hjälp för att lyckas. Någonstans får vi hoppas att Engla har det bättre nu, att hon har kommit till en bättre plats. För denna världen är ond, det bevisas mer och mer för varje dag.

Mina tankar går till hennes familj i denna svåra stund.

V.I.F Engla!


IKEA

Vi skulle egentligen åkt till IKEA idag för att byta ut våran säng, men efter gårdagens äventyr så skjuter vi på det. Pallar fan inte det idag. Men visst är det typiskt, här går man och köper en ny säng för att få sova skönt och bekvämt. Och vad händer tror ni, jo det är självklart fel på den. Ena sidan av madrassen är jättemjuk, det är som att ligga i en hängmatta, och det mår inte kroppen så bra av. Det känns bara så kasst att behöva släpa iväg 160 cm madrass för att byta den, och jag kan ju säga att den är inte smidig att ha att göra med direkt. Felet vi gjorde var att inte ta två små madrasser istället, det tror jag att vi ska rätta till nu. Men det får nog bli nästa helg...

En kompis kattunge...

Måste bara lägga upp en bild på denna söta kattunge, en ragdoll på ca 6 månader.


Lite bilder från vårt "sportande"...

Måste ju lägga upp lite bildbevis från vårat Nintendo Wii-spelande. Man kan verkligen snacka om fokusering och inlevelse....haha. Sporterna vi provade var bowling, golf och tennis...

 

 

 

En trevlig kväll blev det...

Lördagen visade sig bli riktigt trevlig. Kolla lite boll hemma hos en polare, dricka lite öl och snacka skit. Jag och min sambo blev introducerade i Wii´s sportvärld, ett fantastiskt kul spel. Så det blev lite motion tillsammans med öldrickandet, kan förmodligen inte vara nyttigt....haha. Efter det så åkte vi in till stan för att fortsätta öla. Vi klev av vid slussen, tänkte att vi börjar på Strömmen. Men ack vad vi bedrog oss, dom töntarna stänger 21.30. På en lördagkväll! Hur fan kan det stället gå runt? Jaja vi fortsatte istället till O´Learys, och där blev det iaf två öl var innan vi drog vidare. Sista anhalten var vid Södra station, kommer ju aldrig ihåg vad stället heter dock. En öl och lite Jack Vegas, vilket inte gick bra för nån av oss. Även om det blev tidig hemgång så somnade jag som en stock, kommer inte ens ihåg att jag har gått och lagt mig. Och jag kan inte påstå att jag är speciellt pigg idag heller, men det har jag väl förtjänat antar jag. Nu är det lunchdags, kebab i pitabröd...

Nintendo Wii

Igår provade jag att spela Nintendo Wii för första gången, Wii sport var spelet. Satan så jäkla kul det var. Man får ju röra på sig, och det känns i kroppen idag kan jag säga...haha. Det är bud på att köpa ett eget spel. Ett litet problem här hemma är platsbristen, det går ju åt lite utrymme för att man ska kunna spela så verklighetstroget som möjligt. Ska det spelas bowling t.ex så bör det finnas lite plats för armpendel, är det tennis som gäller så vill man ju kunna svinga "racket" ordentligt. Men vi får se vad det blir, men känner jag mig själv så finns det snart ett i våran ägo.


Sporta bakis...

Även om jag inte kände mig speciellt dålig idag, och att det var lugnt igår, så var det ingen höjdare att spela badminton idag. Kroppen svarade inte riktigt på hjärnans signaler, men i ärlighetens namn så vet jag inte om hjärnan var så jävla aktiv den heller. Tungt gick det, iaf första halvtimmen. Sen började det kännas bättre, och det visade sig också lite på spelet. Så efter omständigheterna så får jag nog vara ganska nöjd.

Fotboll och öl!

Den kombinationen blir det idag, kan nog bli bra. Så ni som trodde att jag inte skulle palla en dag till (inklusive mig själv), HAHAHAHA. I´m strong, I was wrong and I like it! Ska hem till en polare i Fruängen och kolla bollen, sen blir det väl en tur in till stan för några bira på nåt obskyrt sunkhak. Vi ska försöka hinna med en snabbvisit hos Linda också när vi ändå är i krokarna, är lite nyfiken på hur hon fått till det i lägenheten. Så nu är det duscha som gäller, sen iväg till bolaget och shoppa lite förnödenheter. Tippas ska det också hinnas med, storvinsten ska till mig....hehe.

Treat

En mycket trevlig kväll på Harry B James igår, och Treat var som vanligt kalasbra. Det var lagom mycket folk där, man kunde faktiskt röra sig...tjoho typ. Vi kom dit rätt så tidigt på kvällen, vid strax före nio, men det var för att vi ville slippa köa. Och iom det så slapp vi inträdet på 100 spänn, vilket gick till öl istället...:) Hur som helst, jag hade jättetrevligt iaf. Tack alla som var där, ni vet vilka ni är.

Fredag igen...

Ojojoj så skönt det ska bli med helg nu igen, synd bara att denna arbetsdagen står emellan. Känner att det kommer bli tungt ikväll, är ju trött redan nu. Men hallå, jag säger bara Treat. Dom borde lyckas att hålla mig vaken, det är tiden fram dit som är riskfylld. Kommer hem och käkar lite, sen är det väl koma deluxe efter det. Jaja, ska klara av dagens arbete först, sen får vi ta resten senare. Ha en bra dag!

Nu är klockan mycket igen...

Hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig relativt tidigt idag, så att jag orkar med morgondagen. Det nalkas nämligen utgång imorgonkväll, Treat på Harry B James. Och med tanke på att åren går, orkar fan inte med lika mycket som förr, borde jag kanske försöka att förebygga lite. Få sömn nu t.ex. Ska ju upp och sporta på lördagmorgon också, kan vara kul att orka några bollar iaf. Sen väntar fotboll och öl på lördageftermiddag/kväll, och eventuellt vidare ut sen. Söndagen blir nog kul... God natt!

Kanske borde gå ut ibland...

Jag misstänker att våra katter önskade det, så att vi hittade andra motiv än dom att fota. Kameran gillar dom nämligen inte alls, det blir snabbt sura miner. Men det är svårt att låta bli, dom är ju sååå söta. Här kommer iaf ett urval av dagens terroriserande...

       

       

Nu har jag förlorat igen.

Vi spelade kort här för en stund sen, och det gick som det brukar numera. Det här med att förlora börjar bli en jäkligt otrevlig ovana. Är inte alls nöjd med den situationen, det är ju vinna som gäller. Min sambo är dessto gladare, vilket jag kanske borde unna henne. Men tävlingsmänniska, och brutalt dålig förlorare, som jag är så finner jag det inte ens lite tillfredsställande. Tror att jag ska låta bli det här med spel ett tag framöver, och liksom vila mig i form igen. Det brukar gå bättre då. Korta intensiva bataljer ska det vara, sen uppehåll i någon vecka. Så får det nog bli.


Tjohej!

Stackars Madde där hemma som måste ta hand om tvättstugan alldeles själv, då jag är här på jobbet. Riktigt tråkigt att det inte finns tider som passar även mig....eller inte. Måste nog erkänna att det är rätt så skönt att slippa skiten, men jag ska i ärlighetens namn även säga att det borde hon också få göra. Jag vill ju faktiskt hjälpa till.

Undrar hur det är med våran lilla kisse där hemma då. Hon ville inte äta imorse när jag gick upp, riktigt kinkig är hon. Jag vet inte vad som är felet. Tycker hon inte om just den maten? Eller gillar hon inte mat öht? Jag har inga bra svar, men jag tycker att hon borde skärpa till sig. Äta bör vi alla göra ju.

Ännu en torsdag

God morgon alla glada! Hoppas ni får en underbar dag, vad ni än ska göra. Själv ska jag genomlida ännu en hård dag på jobbet, mycket slit o släp ska ni veta. Nu ska jag iväg, adjö!

Min nya idol...

Nu är det dags att uppfostra lillkatten till att bli som denna kisse....hahaha

image55


Den dagen...

...jag hittar nån av våra katter i denna position så blir jag inte glad.

image54

Använda fantasin!

Nu snackar jag om fotografering här. Försökte ikväll att sätta upp några arrangemang för att fota lite, det gick väl sådär. Idén är skitbra i mitt huvud, men att få slutresultatet såsom i tanken är värre. Jag har nog lite för dåligt tålamod, blir det inte bra direkt så är det inget kul. Men här kommer några bilder iaf...

     

Ta tempen...

Fy satan vilka mesar vi är. Alltså, hur svårt kan det vara att ta tempen på en katt? Tydligen väldigt svårt, iaf för oss. Men nu har vi lyckats, äntligen!!! Men vi står inte högt i kurs just nu, hoppas att hon inte är långsint. Stackarn... Men 39,0 visade termometern på, vilket vi tror är helt ok. Duktig Trouble!!

Farsen runt Körslaget!

Ok hallå där ute! Ursäkta men vem fan orkar bli upprörd? Antar att ni vet vad jag snackar om. Pelle Porseryd, exekutiv producent för Körslaget i tv4, skickar ett sms till Alex Schulman. Messet behandlade Brolles vara eller inte vara i programmet. Alex tyckte att Brolle var en tönt, och undrade om det inte gick att få bort honom. Pelle svarade, visst alla sånhär program är ju riggade så det kan vi ordna. Detta är inte ordagrant, utan en liten sammanfattning i grova drag.

Jag kan hålla med om att det var fruktansvärt oproffisionellt av Pelle att skicka iväg detta, i synnerhet under programmets gång. Men att det skulle bli en sån uppståndelse utav detta kunde jag då inte tro. Att folk ringer, mejlar och röstar på diverse sidor för att protestera och kräva Pelles avgång. Har inte folk nåt vettigare för sig? Var då omröstningen riggad? Det tror jag iofs inte, men säker kan man ju självklart inte vara. Men att folk inte kan se humorn i detta är helt sjukt. Och sen att Brolle gråter ut i media och tycker synd om sig själv, det är riktigt tragiskt. Han känner sig orättvist behandlad tydligen. Men väx upp karljävel! Jag är efter detta beredd att hålla med Schulman, Brolle är en tönt. En riktigt patetisk sådan.

Hej igen!!

Har inte varit aktiv här på några dagar, och jag är ledsen om ni saknat mig. Inlägget innan detta, som handlar om det tragiska i dalarna, skrev jag i förgår. När jag skulle publicera det så blev jag utloggad. Skitbloggshelvete sa jag då...typ. Jag loggade in igen, ungefär halva inlägget var sparat i utkast. Jag sade några fler väl utvalda, ej helt rumsrena, kommentarer, tog bort inlägget helt och stängde av datorn. När jag nu loggade in här, så döm om min förvåning när jag upptäcker att mitt borttagna utkast finns kvar. I sin helhet dessutom. Mycket märkligt måste jag säga. Så jag valde att publicera det, sorgligt nog så är det ju fortfarande aktuellt.

Igår så tog jag mig en datorfri dag, därav min frånvaro. Är faktiskt ganska skönt att göra det ibland, för har man datorn påslagen så blir det gärna att man även sitter där. Surfa i blindo kan man kalla det, finns inget att direkt kolla efter men lik förbannat kan man inte slita sig därifrån. Det kan ju dyka upp nåt intressant....kanske. Nja nu är det snart dags att sluta jobba också, ni märker hur hårt jag sliter va?

Lilla Engla!

Vad har hänt med 10-åriga Engla? Det är säkert ingen som har undgått att höra om denna tragiska händelse, oavsett om man bryr sig eller inte. Hon försvann som bekant i lördags, inte långt från sitt hem i Stjärnsund utanför Hedemora i dalarna. Jag har ingen tillhörighet till varken familjen eller den trakten, och jag brukar inte bry mig så mycket om händelser som inte rör mig. Men just såna  här fall, när barn är inblandade, berör mig väldigt starkt. Vad har ett litet barn gjort för ont? Visst det är hemskt när vuxna råkar illa ut också, men ett barn är så oskuldsfullt på något vis. Så oskyldigt. Det verkar ju i dagsläget inte finnas mycket att gå på heller, iaf inte vad som kommit ut. Är det så att polisen vet mer än allmänheten, så måste jag ge en eloge till dom som inte spridit ut det till media. För jag har ju svårt att tro att journalisterna har gått och blivit medmänskliga bara sådär, dom har väl aldrig brytt sig om sånt förr. Bara tillräckligt många lösnummer säljes så...

Men åter till det tragiska. Det måste vara fruktansvärt för familj och anhöriga att inget veta, en sån fullkomlig maktlöshet. Man kan inget göra, bara hoppas. Utan att spekulera, jag vet som sagt inget mer än någon annan, men man kan ju hoppas att det är pappan som har fört bort henne. Och detta är absolut inget påhopp eller utpekande what so ever, utan bara en tanke om hur Engla kan tänkas ha det. För om det är pappan, eller någon annan anhörig, så vill han henne förhoppningsvis inget illa, även om det inte försvarar något öht. Men det finns så mycket sjuka människor där ute att jag inte ens vill tänka tanken på vad som kan ha hänt henne.

Mina tankar finns hos familjen, och jag hoppas av hela mitt hjärta att detta löser sig till det bästa. Stora kramar och ett par hårt hållna tummar

Övertid...

Det blev till att jobba över lite idag, knappt en timme. Jag och chefen var runt på olika firmor för att kolla vad det kan kosta att fixa till våran firmabil, en volkswagen LT35. Det behövs nytt kapell, och sen ska det tas bort lite rost. Helt enkelt bli i lite finare skick. Det drog ju självklart ut på tiden, tur att jag gillar mitt jobb då...;) Men det passade in med när Madde slutade, så vi möttes upp vid stationen och gick sen till affären. En gourmetmiddag bestående av makaroner och köttbullar, spetsat med lite brunsås, stod på menyn idag. Fint ska det vara ju...haha. Nej nu är det kaffe som gäller...

Läge att sova?

Kanske dags att låta datorn få sin dygnsvila nu. Känner att jag borde gå och ägna Trouble lite tid, om hon nu är på hugget. Sen kanske hoppa i säng, det är ju en dag imorgon också. Klockan ringer alldeles för tidigt, som vanligt på vardagarna. Och så jobb, jobb, jobb...:( 
Natti natti, och sov gott alla där ute!

När man öppnar ögonen!

Vi har ju, som tidigare nämnts, en katt som inte mår så bra. Hon har varit på undersökning, och diverse prover är tagna. Men ingen verkar veta riktigt vad som är felet. Vi har hört om ett virus vid namn FIP, som har dödlig utgång. Inget man kan göra alltså. Första gången vi kollade vilka symptom som kunde uppenbara sig, så "valde" vi nog att bara se dom sakerna som INTE stämde in på våran lilla älskling. Men när hon nu inte blir bättre, trots två kurer med antibiotika, så kändes det som att vi var tvungna att se sanningen i vitögat. Kolla upp allt igen, lite mer ingående denna gång. Satans jävla skit så mycket som stämmer in på hennes beteende, om än inte allt så en alldeles för stor procent för att kunna blunda för det längre. Nu kanske man inte ska måla fan på väggen innan mer fakta har kommit fram, om det nu går. Det är tydligen väldigt svårt att ställa denna diagnosen. Men vi har insett nu att vi kan inte blunda längre, och faaan vilken chock det blev. Helt plötsligt så är livet skit, allt känns mer eller mindre meningslöst. Inte kul nånstans. Sen får vi hoppas att inte den andra katten också blivit smittad, även om risken finns. Jaja det blir till att åka iväg för ny undersökning, och fler prover. Eller vad dom nu väljer att göra...

1X2

Kastade in en 50-lapp på en femling tidigare idag. Kändes sådär kalassäker som det alltid gör, men kanske lite mer säker t.o.m. Men vad fan händer då? Jo den "säkraste" matchen på bongen spräcker hela skiten. Manchester United....jag har aldrig gillat dom, men nu jävlar står dom ännu lägre i kurs. Ett kryss...mot Boro. Förvisso på bortaplan, men ändå... Ogillar spel ungefär lika mycket som den här bloggen nu, ingen uppskattning av nedlagt arbete öht...;)

Utgång...

Nej nu ska vi försöka ta tag i denna dagen, ut och få lite frisk luft. Känner mig brutalt rastlös, måste bara hitta på nåt. Madde letar recept, själv ska jag gå och borsta gaddarna. Sen ska vi ut, om jag så ska behöva släpa med henne ut...;)

Skivlyssning...

Min sambo har kommit på att hon ska gå igenom min skivsamling, genom att bara ta en skiva på måfå och sen lyssna på den. Kanske inte hela då, vi får väl se hur länge hon pallar....haha. Men det ska bli trevligt även för mig, för vissa av skivorna var skitlänge sen jag lyssnade på. Det blir lätt så, de gamla får stå och de nya går på. Så ett riktigt kul initiativ av henne iaf. Imorse föll "valet" på Crasch Diet och deras debutplatta Rest In Sleaze. Kom knappt ihåg hur den lät, men den funkade väl.

Bra bilder...

Vart har min inspiration tagit vägen, hur hittar jag bra motiv i sånt här grått och tråkigt väder? Jag vet inte, just nu känner jag mig helt tom. Borde gå ut och röra sig lite, och försöka få till några fina bilder. Det kanske löser sig när jag väl kommer ut, det ena ger det andra...typ. Vi får väl se om det dyker upp nåt resultat här eller inte.

Vad händer idag?

Undrar vad man ska fördriva tiden med idag då, ut och promenera kanske. Är ju inte så jädra kul väder direkt, molnigt och grått. Känns som att jag sovit alldeles för länge idag, kan inte direkt skryta med att vara pigg. Var betydligt fräschare imorse när jag var uppe och gav katterna mat, då var klockan halv nio. Sen gick jag och lade mig igen, vaknade senare men valde att ligga kvar och sova en stund till. Nu känner jag mig helt ras istället. Hoppas att kaffet jag sitter och bäljar i mig nu hjälper, annars är frisk luft ett måste.


Då stod man som segrare igen...

Äntligen! Som Fylking skulle ha sagt. Jag fick nu vinna över Madde i kortspel, en liten Chicago i bäst av tre. Satt fint som snus må jag säga. Till er som försöker hävda att jag är skadeglad, fuck off! Jag gläds med mina motståndare när dom förlorar, och jag gläds med mig när jag vinner. Det måste väl räcka så tycker jag. Kom nu inte här och kom med en massa krav, högre krav än dom jag sätter upp själv klarar jag inte av. Jag är ju typ bäst iaf.... Puss o kram alla där ute!

Ojämn kamp...

Omedvetet, vi säger så iaf, så har det ju blivit en liten tävling mellan mig och min sambo. Vem har flest besökare på sin blogg? Jag kan säga så här, jag är sååå körd. Förvisso är hon mer aktiv än vad jag är, men inte fan borde skillnaden vara så stor. Kan det bero på att hon skriver om mer intressanta saker än vad jag gör? Kanske är det så. Eller också så har hon fler "trogna" läsare. Jag känner mig villrådig. Vad göra liksom? Jag borde ge upp nu, men tävlingsmänniskan i mig slår mig i ansiktet och säger STOPP! Jaja vi får väl se vad jag gör. Inte för att jag tänker ge upp bloggandet, men jag kanske ska sluta tänka så mycket på statistiken.

Körslaget

Efter att ha sett alla bidragen så är det ingen tvekan. Agnes kör regerar detta ikväll, riktigt jävla bra. Inga av de andra bidragen är i närheten.

Vinstfritt...

Vi var ju, som jag tidigare skrev, ute och tippade över en öl. Både trav och oddset. Men som vanligt så var vår tippning helt uppåt väggarna, inga vinster alls. Resultatet av V75 blev 0/7, alltså inga rätt öht. Det borde nästan ge nån form av utdelning också....haha. Mina oddsetlappar var även dom bortkastade pengar, jäkla lag att inte spela som jag tippar. Inte ens Jack Vegas-maskinerna var på min sida idag. En riktig skitdag mao...


Gry Forsell

Vad fan har hon på sig för nåt? Ge henne ett par kaninöron och sätt på skallen, så ser hon ut som en playboybunny sen. Jösses så INTE snyggt det är.

Ser nu att jag kanske bör tillägga att det handlar om körslaget...


Black Hole

Det är namnet på ett nyöppnat hårdrockscafé på Skånegatan här på Söder. Den innefattar även lite försäljning av diverse hårdrocksprylar, såsom t-shirts, nitbälten och skivor. Läste om den i Södermalmsnytt vid lunch idag, och kände att det vore på sin plats med ett besök där. Efter en öl och lite tippande vid Södra station bar det iväg mot caféet som vi inte visste var det låg, mer än på ett ungefär. Typ gatnamnet, för smartskallen som sitter här och skriver nu hade självklart inte kollat vad stället hette. Så det var bara att gå gatan upp och ner, det borde ju hittas till slut. Och mycket riktigt, vi kom fram....jippi. Ett mycket trevligt ställe som ska besökas igen, tycker att man ska gynna såna små ställen. I synnerhet hårdrocksställen, hårdrockare som jag är. I vilket fall som helst, ett mycket bra initiativ av denna unga tjej som öppnade detta ställe. Bra jobbat Susanna!

 

Den sista bilden inkluderar en nöjd besökare...antar jag iaf.

Badminton!

Imorse var det dags igen, veckans värsting. En timme badminton med Steffe. Var lite orolig imorse när jag gick upp, en satans huvudvärk uppenbarade sig. Men två alvedon och en frukost senare så hade det ordnat upp sig. Det gick faktiskt riktigt bra idag, även om jag förlorade som vanligt. Men både ben och huvud kändes fräscha, sprang på det mesta men missade de flesta....haha. Jaja, är iaf i stora drag nöjd med spelet idag. Finns fortfarande mycket att jobba med, men att jag orkar kämpa som ett djur är ett stort steg på vägen.

Fredagskvällen

Jag känner att jag ligger lite efter nu, lördag som det ändå är. Men jag pallade inte att slå på datorn när jag kom hem igår kväll, toktrött som jag var så blev det att gå direkt i säng. Efter att katterna fått mat förstås. Det var lite halvstressigt igår eftermiddag, efter maten så var det en snabbdusch inklusive rakning som gällde. Vi skulle nämligen iväg på lite party. Har rätt dålig koll på tiden, men vi kom väl ut till Fruängen nån gång...whatever. Hemma hos Anna var det rätt lugnt, lagom med folk. Närmare bestämt fyra pers, sex när vi kom. Alltså sex pesoner då...
Senare kom hennes grannar in på en snabbvisit, trevligt att råkas liksom. Vid 23.30-tiden var det dags att dra in mot stan, Anchor var målet. Det gällde då dom andra, själv så åkte jag hem. Tack för skjutsen Lena! Jag spelar ju badminton på lördagar, så då går det inte att vara allt för sliten. Tråkig kille, jag vet. Men sån är jag... Hoppas att alla hade trevligt ute på krogen iaf. 

Då fick man mat idag igen

Mätt och belåten sitter jag nu här och funderar, med ett glas vin i handen. Eller det står bredvid datorn faktiskt, inte skulle jag klara av att skriva och hålla i ett glas samtidigt. Var det nån som trodde det? Spagetti med köttfärssås stod på menyn idag, smarrigt värre ska ni veta. Till det ett glas vitt, funkar det också. Madde är i duschen och gör sig vacker, vilket jag också ska försöka med sen. Jag ska nu ta tag i diskberget i köket. Undrar vem som kommer hit och drar fram en massa disk hela tiden? Jag skulle vilja ta ett snack med den personen iaf... Men först ska jag betala en veterinärräkning, oj så skoj. Sedan blir det mer intag av alkoholhaltiga drycker, så bäva era sopprötter....haha.

Nu är det helg igen...

...å nu är det helg igen... Nej det var fel. Vilket som, snart får jag gå hem och ta min efterlängtande helg. Ölen ska bli rätt god också, såvida att min kära sambo har handlat några. Har haft en bra dag idag, allting har rullat på utan negativa överraskningar. Sånt är alltid trevligt. Arbete på söndag då Scania ska jobba, men det är som tur är inte min helg att ställa upp. Å andra sidan så ger det rätt bra pröjs...hmmm. Hoppas att vädret kan bli bra i helgen också, så att man kan ta sig ut lite. Det är ju inte lika kul att traska runt om det är regn och rusk. Sol och värme is the shit liksom... Dags att förbereda hemgång. Trevlig helg, sup å svälj!

Intressant krönika!

I dagens City skriver Emma Hamberg om arrangerade äktenskap, och det fick iaf mig att tänka lite. Hon valde att åka till Indien, där just arrangerade äktenskap är väldigt vanligt, med sina tre barn men utan man. Folket där undrade självklart var hennes man var, och en del andra frågor. De hon pratade med ansåg att hon (Emma) måste ha ett tråkigt liv, för dom ansåg det vara bättre att någon bestämde och stakade ut deras väg i livet. Frågan som Emma sen ställde sig är om vi egentligen är så jäkla lyckliga som vi vill tro. Vi skiljer oss till höger och vänster, och är det då bättre att gifta sig av kärlek än av andra orsaker.

Jag tycker gott att man kan skänka detta en tanke iaf. Vad är det som säger att våran livsstil är bättre än någon annans, eller att vi är lyckligare än i andra delar av världen. Det vet varken vi eller dom, vi har vårat och dom har deras. Och hur mycket än våra vägar möts, så kan vi omöjligt säga hur det är att leva som dom andra.

Sen till detta fenomen att vi tror att vi har rätt i hur man ska leva, och hur diverse förhållanden ska vara. Vilka är vi att tala om för resten av världen vad som är rätt eller fel, finns det några rätt eller fel? Vi här i Sverige, och övriga västvärlden också för den delen, är väldigt snabba med att fördöma andra länder och deras levnadsförhållanden. I många fall helt befogat, absolut. Orättvisor t.ex är aldrig rätt. Men detta med arrangerade äktenskap, är det så hemskt. Att barnen måste jobba för att hjälpa till att försörja familjen, måste det vara så dåligt? Jag vet inte egentligen, men jag tycker man kan fundera lite kring detta.

Vad vill jag då komma fram till med detta lite luddiga inlägg? Jo, det är inte så hemskt länge sedan vi hade det så här i Sverige, med att familjen valde make till döttrarna och att barnen var tvungna att arbeta lite. Har vi glömt det? Kan vi inte bara inse att dessa länder ligger något efter oss i utvecklingen gällande dessa frågor, och är fördömande och fördummande verkligen rätt väg att gå? Jag är av den åsikten att låta dom hållas och utvecklas i sin takt, jag tror det blir bäst så. Rom byggdes som bekant inte på en dag!

Jag ska för tydlighetens skull tala om att Emmas krönika bara behandlade äktenskapsbiten, och att jag återgav delar av den. Inte ordagrant ska tilläggas, så lite otydligt kan det nog vara. Ursäkta mig Emma isf! Resten är utsvävningar från min sida med utgångspunkt från den krönikan.

Sova kanske...

Borde nog hoppa i bingen snart, eller helst nu. Har varit grymt trött denna veckan. Har förvisso blivit rätt sent men ändå. Kan det bero på att jag blivit äldre? Har liksom inte alls samma energi som jag hade i yngre dagar. Men det är ju dumt att erkänna att man blitt äldre, tror att jag fortfarande är typ 25...;) Så god natt kära vänner, och sussa sött!


Rätt så körig dag...

Det har varit ganska rörigt på jobbet idag, en del folk sjuka. 4/11 närmare bestämt. Det innebär att det blir en del merjobb för oss som är där. Men det är bara att kämpa på, det går ju att lösa om man bara bjuder till lite. Hoppas dock att det kommer tillbaka åtminstonde nån imorgon. Måste ju hinna kvarta lite också...;)

Annars då? Jo lillkatten verkar piggare, lite till och från dock. Fortfarande lite "passiv" stundtals, andra stunder ett jäkla röj. Så det är svårt att säga hur det egentligen står till med henne. Hon går fortfarande på antibiotika.

Snacka om riktigt vårväder. Lite halvkallt på morgonen, och sen ganska varmt på dagen. Svårt att klä sig passande, det blir till att slänga en tröja i väskan när det är dags för hemfärd. Men det är skönt att det går åt "rätt" håll iaf, alltså mot varmare och ljusare tider. Längtar hur mycket som helst till sommaren. Sol, värme och bad kan man ju alltid hoppas på.

Nu är det slut på lugnet!

Alla lugna kvällar ett minne blott
dags att nu komma till skott
Spåna, skriva och få folk att läsa
nu kan man inte sitta här och jäsa
Svårt att slita sig från denna sida
hur mycket ska man behöva lida
Statistiken måste ju se bra ut
så redan kan inte detta ta slut
Läsare, läsare kom och kolla
jag kan för bövelen inte trolla

Välkommen tillbaka Bloggen!

RSS 2.0