Aj aj aj

Ungefär så kommer det nog att låta när jag ska försöka kliva upp ur sängen imorgon. Spelade nämligen badminton idag, för första gången sen i maj. Kan ju säga att det känns i benen redan nu...stackars mig. Har inte direkt tillbringat sommaren med att röra på mig, inte mycket mer än ölarmen (vilket inte har varit så mycket det heller). Vi får väl se hur det går när klockan ringer imorgon...hmmm. Nu ska jag stänga av det här aset och gå och sova. Natti natti.

Semesterbilder

Här kommer lite bilder från vår vistelse på Lådna, en ö i Stockholms mellersta skärgård. Döm själva, men jag kan bara säga helt underbart.

                                                 

Då var det dags igen...

Satan så dålig jag har varit på att sköta detta bloggande, men jag har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva. Inspirationen finns liksom inte. Ska försöka skärpa till mig lite, lovar dock inget. Är nu tillbaka på jobbet efter en välbehövlig semester, vilken som vanligt var alldeles för kort, och jag kan väl inte påstå att jag jublar direkt. Kändes fruktansvärt tungt att behöva gå upp i måndags, och det har fan inte blivit lättare kan jag säga. Men det är bara att bita ihop. Det var iaf "tur" att vädret blev sämre denna vecka, hade varit ännu mer värdelöst att gå till jobbet om det varit sol och varmt ute. Synd dock för dom som har semester kvar, som min kära sambo t.ex....hehe.

Har iaf haft en bra semester, framför allt sista veckan som vi tillbringade på Lådna i Stockholms skärgård. En helt underbar vecka med kalasväder mest hela tiden. Vi hyrde en lägenhet i ett båthus, så läget kan man inte klaga på. Havet strax utanför dörren. På andra sidan ön, ca 15 minuters promenad, låg en liten sandstrand dit vi gick för att sola och bada. Det fanns även klippor där, så ville man hellre ligga på dom så gick det också bra. Lugnt och skönt med en härlig utsikt, inte mycket att klaga på mao. Ska lägga upp lite bilder därifrån när jag tycker att jag har tid och lust.

RSS 2.0