Lite bilder

Har ju som sagt varit dålig på att blogga, nu igen. Tänkte lägga upp lite bilder som ligger och skräpar...

Först från våran helg i Trollhättan

       

Dessa från i söndags, en liten sväng runt Årstaviken

En liten uppladdning...;)         

Jaha nu får man inte kolla på sport heller...

Som den toffel jag är så vågar jag ju inte säga emot min kära sambo. Hade tänkt kolla fotboll idag, men det blev visst en film istället. Helt mot min vilja...;) Vad vill jag nu ha sagt med detta? Jo, det måste in en tv till i detta hem! Det vore rätt nice att kunna skicka in Madde i sovrummet och kolla på nån film eller så, medans jag sitter kvar i vardagsrummet och tittar sport eller nåt annat skoj. Håller ni inte med mig? Funderar på att starta en insamling så att jag kan köpa en ny tv. Undrar om någon vill förbarma sig över mig?

Dagens i-landsproblem, jag vet. Men visst är det en kul idé? Om jag nu inte valt att skriva dessa rader så kanske nån skulle ha gått på detta. Okej, det är inte allt igenom lögn. En ny stor skinande tv skulle inte vara helt fel...;)

Whatever, filmen vi kollade på var Johnny English. En helt skruvad komedi med Rowan Atkinson som hemlig agent. Jag vet, det är en gammal film, men jag hade faktiskt inte sett den innan. Madde trodde inte heller att hon sett den, men ack så fel hon hade. Dock så kom hon inte ihåg den så jättebra, så det var inte helt bortkastad tid. I mitt tycke en helt okej film.

Mycket bättre

Känner mig betydligt piggare idag. Gjorde inget speciellt igår, men det hjälpte tydligen...hmmm. Vi var och kollade på en tv igår, en sån där liten sak att ha i sovrummet, men den kändes alldeles för liten. En Philips 19". Vi tänkte att det borde räcka, ack så fel vi hade. Efter att ha sett den i butik så var det inte ens ett alternativ. Tror nästan vi får köra på min linje...in med den tv:n vi har nu i sovrummet, och köpa en större till vardagsrummet. Bra va...? :P

Känner mig lite hängig idag

Skulle tro att min kära sambo har fört över lite av sin "hängighet" till mig, den rackarn som hon hade en släng av förra veckan. Känner mig inte helt fräsch idag, lite småfrusen till och från, börjar också få lite ont i kroppen. Säkert en sån där jäkla influensaskit som är på gång. Jaja ska försöka fixa bort den på nåt sätt. Har bara typ 50 minuter kvar på jobbet, sen blir det hem och kurera. Kanske gå ut och göra över med lite pengar, det brukar ju pigga upp...;)

Vad har hänt sen sist jag skrev då? Tjaa, en tripp till Trollhättan har det blivit (förra helgen...*hrrrmmm*). Riktigt trevlig helg, träffa lite gamla polare och snacka massa skit över några (?) öl. Så bortsett från själva tågresan, som var überjävligt seg, så var det så gott som perfekt. Förra veckan hände det inte så mycket. Madde var ju som sagt var sjuk, så några större utsvävningar var det inte tal om. Några svängar i diverse affärer fick det allt bli, faktiskt utan några köp. Eller jo...en iPod Nano 8Gb (nya modellen) blev det, plus en sån där liten iPod till Madde. Men det gills ju nästan inte...hehe. Jobbade igår. Inte så jättekul, men dessto trevligare när lönen trillar in sen.

Nej nu ska jag fortsätta att jobba lite....

Bara cykel...

Idag blev det enbart cykling, 30 minuter i ganska skapligt tempo. Eller med tanke på min fysiska status så var det nog ett rätt bra tempo. Jag hann med 13,5 km på denna halvtimmen, och det måste jag allt vara nöjd med. Men jag fattar inte att det ska vara så jobbigt åt benen, faan jag kände mig helt slut i benen efter typ fem minuter. Men men, det är bara att köra på. Vi hade tänkt oss in i gymet en liten sväng efteråt, men det var så mycket folk (iaf vid "våra" maskiner) så vi sket i det och gick hem istället. Hem till småkatterna (jaja självklart stora Nikki också). Käk, disk och dusch...nu sitter man här och flummar igen, med en kopp java på bordet. Madde sitter och försöker spela in lite bra musik, vi måste ju ha nåt att komma med på hårdrocksfesten vi ska på i helgen. Jag menar, vem fan vill lyssna på andra hårdrockares kassa musiksmak...hehe.

Långhelg

Räknar ner timmarna till helg nu, är nämligen ledig imorgon. Ska bli skönt måste jag medge. Så just när detta skrivs så har jag exakt 50 minuter kvar av arbetsveckan. HAHA till er andra som måste jobba imorgon...;) Ska ner till Trollhättan och hälsa på lite gamla polare, har fan inte träffat dom sedan jag flyttade för drygt 2 år sedan. Kanske på tiden nu...hmmm. Hoppas på en trevlig helg iaf.

En liten felskrivning a´la klumpfinger...

Jag ser nu att jag ljög lite igår, 40 minuter i gymet stämmer inte riktigt. 30 minuter är mer sanningsenligt. Men den dumma 4:an sitter alldeles för nära 3:an... Så kan det gå.

Ska möta upp Madde efter att hon slutar, så ska vi dra oss vidare till Forsgrenska för ett nytt träningspass. Får se vad jag hittar på idag.

Ett relativt lugnt pass

Idag blev det 15 minuters cykling som uppvärmning, sen ca 40 minuter i gymet. Körde igenom hela kroppen typ, axlar, armar (biceps och triceps), bröst, rygg, mage och ben. Kändes som att det räckte. Sen var det raskt hem och käka, duscha och ner till tvättjävlastugan. Alltid lika kul...eller inte. Men nu är det gjort iaf, skönt. 

Det har ju varit lite dåligt med bloggande för min del på sistonde (typ dom senaste månaderna *hrmmm*), så jag har en del bilder att dela med mig av. Lägger upp några nu iaf...

               

Träning

Nu har jag äntligen börjat träna igen. Eller igen kanske är att överdriva lite, det är typ 5,5 år sedan jag tränade senast och den perioden varade i ungefär 4 månader. Så att påstå att jag är träningsnarkoman blir lite osanning. Men nu är jag igång iaf, och det känns skönt. Det var min kära sambo som "tjatade" att jag skulle köpa mig ett träningskort så att jag kunde följa med henne och träna, och vem fan vågar säga emot...;) Jag försöker att köra lite lugnt så här i början, det vore ju dumt att slita ut sig direkt. Har tänkt att lägga den mesta tiden på styrketräning, men självklart ska det in lite kondition också. Den är också rätt så eftersatt om man säger så....haha. Nu hoppas jag bara att jag kan hålla i detta, och inte tröttna på skiten.

Ska även göra mitt bästa för att hålla den här bloggen lite mer uppdaterad. Det kan ju iaf inte bli så mycket sämre...hmmm.

RSS 2.0