Gräsänkling

Ja då var man själv hemma i helgen. Eller nja...inte helt ensam, katterna håller mig ju sällskap. Men ingen Madde hemma, hon är i Kilafors på rockfestival. Trevligt för henne.... Men hon var ju tvungen att åka hem tidigare från SRF, så det är inte mer än rätt att hon får denna helg med en massa bra (förhoppningsvis) musik. Tåget lämnade centralen 14.00, då tog jag en sväng på stan innan jag begav mig hemåt. Har fan inte gjort nånting sen jag kom hem, rätt så skrämmande faktiskt. Men jag kan väl skylla på att jag håller katterna sällskap, men allt vad det innebär....haha. Fram tills nu har det inte varit något större "jobb" då dom sovit nästan hela tiden, med undantag för en och annan matpaus. Men nu börjar småttingarna komma igång och röja lite, och det lär bli värre. Så min kväll kommer nog bestå i att titta på/lyssna på/inte komma undan två busande kattungar. Trevligt värre, men det finns väl inte så mycket annat att göra iaf. Nu ligger en av dom under soffan och jagar ina fötter....hahaha. Jaja more to come. Jag hoppas min älskling har det bra i dom hälsingländska skogarna, för nu ska jag ta en öl.....Mmmmmm.

Det ser ut att ordna sig

Mitt förra inlägg angående den nya kattungen, det verkar som att vi inte behöver oroa oss mer. Dom finner varandra mer och mer, även om dom fortfarande bråkar lite grann. Men det hör väl till...;)
Idag var vi ute en liten sväng här på gården, Maestro´s andra tur utanför lägenheten. Han är inte lika kaxig som Zisco, som fullständigt älskar att vara ute. Han är mer försiktig och lite känsligare för olika ljud, men det går sakta framåt. Vi har ju lite träning framför oss, han bör bli van innan vi drar ut i skärgården senare i sommar. Det känns iaf bra nu, men ni ska veta att det är fullt ös här hemma. Mycket bus blir det...hehe.

     

Det är kul med katter...

Vi fick hem en liten kattunge i fredags, ja en till alltså. Kan väl säga så här, det går inte så jäkla bra. Dom två små går inte alls ihop, Maestro (den nyaste) är så rädd. Han morrar och fräser, t.o.m tjuter ibland när Zisco kommer i närheten. Han leker jättebra själv och är supergosig med oss, men verkar inte vilja ha med andra katter att göra. Stackars Zisco vill ju bara leka, han blev jätteglad att få en kompis att busa med. Men han fattar inte riktigt att Maestro inte vill, vilket gör att det blir lite hårda tag ibland. Problemet är att han inte ger sig fastän Maestro lägger sig på rygg och ger upp, utan han fortsätter att bita och busa. Ni kan ju tänka er att det inte går så bra. Lilla Maestro är ju så förskräckt. Det verkar dessvärre som att vi inte kan ha honom kvar. Det suger, men för allas bästa så är det nog den enda lösningen.

RSS 2.0