En berättelse från Västerås

Tänkte dra en liten redogörelse från ett besök i Västerås, som jag och min sambo gjorde i fredags. Vi åkte från Stockholm Central 14.07, detta efter en hel del strul. Hela SJ´s bokningssystem låg nere, iaf nästan hela tiden. Det funkade ibland, när man nästan trodde att biljetten skulle skrivas ut så startade systemet om. Gång på gång. Vi tänkte kliva på tåget utan biljett ifall vi inte hunnit få någon, men i sista stund så spottade maskinen ut varsin biljett iaf. Ca 15.00 klev vi av tåget på Västerås Central, och begav oss genast mot hotellet vi skulle bo på. First Hotel Plaza, beläget rätt så centralt typ 5 minuters promenad från tågstationen. En burgare från "Gyllene måsen" slank ner i magen innan incheckning, vilket var ganska behövligt.

Vi hade bokat Guldkantpaketet, vilket inkluderade en natts övernattning i ett superiorclassrum eller svit med badrock, vattenkokare och fin utsikt. I paketet ingick också frukt, choklad och mousserande vin vid ankomst samt en badbomb till badkaret. Vi hade ett superiorclassrum på våning 10, med utsikt över Mälaren. Inte helt fel kan jag meddela. Dock så blev inte badbomben utnyttjad då vi sov lite väl länge på lördagen....hmmm. Men vinet, chokladen och frukten smakade finemang.

Vi kom till stället för spelningarna vid 20-tiden, då vi tänkt oss att käka där. Så direkt till baren för att beställa en öl och lite mat. Jag beställde nån form av burgare med pommes och Madde tog en laxtallrik, och vi var båda mätta och belåtna efter avslutad måltid. Fler öl och sen in mot scenen för att ladda, placera sig längst fram med kameran i högsta hugg...hehe. Sen att bilderna inte blev lika bra som jag hade hoppats på är en annan sak, men några får allt duga iaf. Är man nybörjare så är man. Banden som lirade var i tur och ordning: Eclipse, Fatal Smile och H.E.A.T. Det blev en riktigt lyckad kväll, skitbra uppträdanden från alla tre banden. Efter att sista bandet gått av scenen bestämde vi oss för att gå tillbaka mot hotellet, närmare bestämt till Skybaren på 24:e våningen. Hyfsad utsikt vid avsmakandet av den sista ölen för kvällen.

På morgonen väcker Madde mig vid strax före tio och tycker att vi bör dra oss ner till frukosten, vilken serveras till 10.30. Så det blev till att snabba på, inget ligga och dra sig där inte. Men det var det värt, en riktig hotellfrukost är svårslagen. Hemresan kan vi kalla misär. Snålheten bedrar visheten kan nog funka här faktiskt. Vi tyckte nämligen att det var för dyrt att köpa till en platsbokning, utan istället köra på obokat. Så mycket folk kan det ju inte vara lunchtid en lördag liksom. Fel, fel, fel! Ett stycket ståplats till Stockholm, en kul upplevelse typ. Tur att det inte tar så lång tid iaf, en knapp timme. Men lite halvsliten efter fredagkvällen så sas det en del svordomar, i synnerhet från min sida.

För lite bilder, gå in på min bilddagbok: http://teddybar.bilddagboken.se

Kommentarer
Postat av: Berit

Jasså du har äntligen börjat blogga igen, det va på tiden.

2008-11-10 @ 13:30:06
Postat av: Madde

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

2008-11-24 @ 18:54:02
URL: http://nikkinin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0